• +385 49 500 303
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mezoslim Skeyndor

Skeyndor virtualna mezoterapija je revolucionarna estetska, nekirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože (mezoderm) bez upotrebe igala, a namijenjena je svima koji žele ukloniti bore, posvijetliti hiperpigmentacije, osvježiti ten, učvrstiti tonus kože lica i tijela te pobijediti u borbi protiv starenja kože.

Ponosni smo što Vam u Cityspacentru možemo predstaviti aparat “Mesoscience by Skeyndor” za virtualnu mezoterapiju bez igle i revolucionarne tretmane pomlađivanja lica za uklanjanje i/ili smanjenje bora te uklanjanje drugih defekata ili znakova starenja kože lica!

Zasnovan na principima virtualne mezoterapije bez igala, aparat MESOSCIENCE tvrtke SKEYNDOR, djelovanjem četiri vrste struja (aktivirajuća struja, elektroporacija, hidroelektroforeza i krioforeza) unosi visoku koncentraciju pročišćenih aktivnih sastojaka u središnje slojeve kože.

Time se na kontroliran način postiže visoka opskrba određenim tvarima u posebnim zonama.
To je selektivan način rada, praktičan za kombiniranje i lagan za primjenu.
Nekoliko čimbenika djeluju kao prijenosnici i oni se miješaju s ampulama ultrakoncentrata, kojima se tretiraju uobičajeni problemi kao što su bore, čvrstoća kože, strije i celulit.

TRETMANI MEZOTERAPIJE

Senzacionalni učinci na koži vidljivi su već nakon prvog tretmana, a za optimalne rezultate preporuča se 6 tretmana.

To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podljeva i boli, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.

Skeyndor Mesolift tretman  višestrukog liftinga.

Mezoterapija lica Zabok
© 2022 cityspacentar. All Rights Reserved. Powered by Riješeno